Ve Isco transferi için resmi açıklama geldi! Ligde tüm dengeler altüst olacak

Adı Süper Lig devleriyle de anılan Isco için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Konyaspor cephesinden Isco transferine dair resmi açıklama geldi. Transferin gerçekleşme olasılığının yüzde 50 olduğu belirtildi.

www.aksam.com.tr

Real Madrid'de yıldızı parlayan ve son olarak Sevilla forması giyen Isco'nun transferinde son dakika gelişmesi yaşanıyor. Süper Lig devlerine de yazılan Isco için beklenmedik bir transfer açıklaması geldi.

ISCO TRANSFERİ İÇİN RESMİ AÇIKLAMA

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin radarında olduğu belirtilen Isco için Konyaspor cephesinden resmi transfer açıklaması yapıldı. Konyaspor Başkanvekili Mehmet Akcan, Ajansspor'a yaptığı açıklamada Isco ile görüştüklerini doğruladı.

"ISCO'DA ŞANSIMIZ YÜZDE 50"

Isco transferine dair Konyaspor'dan gelen açıklama gündeme bomba gibi düşerken, transferin gerçekleşme ihtimalinin yüzde 50 olduğu belirtildi. Isco transferinin bitirilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Akcan, "Maddi müzakereler için bir şey söyleyemem" ifadelerini kullandı.

Isco son olarak forma giydiği Sevilla ile toplam 19 maça çıkmış ve 1 gol, 3 asistlik katkı vermişti. 30 yaşındaki İspanyol 10 numara, 21 Aralık 2022 tarihinde Sevilla'dan ayrılmıştı.