Ve Isak Hien transferi için resmi açıklama geldi! Beşiktaş'ta büyük üzüntü: ''Çok inanmıştık''

Beşiktaş'ta Isak Hien transferine dair resmi açıklama geldi. Siyah-Beyazlıların yeni sezon öncesi transferini son anda gerçekleştiremediği 23 yaşındaki stoper, Hellas Verona'ya imza atmıştı. İşte Beşiktaş'tan gelen Isak Hien açıklamasının detayları…

www.aksam.com.tr

Isak Hien 2022-23 sezonu öncesi Beşiktaş'ın gündemine gelmiş, Siyah-Beyazlılar transferde önemli aşama kaydetmiş ancak imzalar atılmamıştı. 23 yaşındaki stoperin transferi direkten dönerken Isak Hien ilerleyen süreçte Hellas Verona'ya imza atmıştı.

"ISAK HİEN ÇOK İNANDIĞIMIZ BİR OYUNCUYDU"

Isak Hien transferine dair Beşiktaş'tan ilk kez resmi açıklama geldi. Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü ve Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Isak Hien'i çok istediklerini ancak alamadıklarını dile getirdi. 23 yaşındaki savunmacı için "Çok inandığımız bir oyuncuydu" diyen Kazancı, transferin aklında kaldığını ve bundaki etmenlerden birinin de yabancı sınırı olduğunu söyledi.

ERSİN DESTANOĞLU KONUSU

Öte yandan Ceyhun Kazancı, Ersin Destanoğlu'nun sözleşmesinin uzatılacağını belirtti. Kontratla ilgili en ufak bir problemin olmadığını belirten Kazancı, Ersin Destanoğlu'nun sözleşmesini bitirip ayrılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.

SALİH UÇAN'IN MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILMAMASINA DAİR

Salih Uçan'ın milli takıma çağrılmadığı için hayal kırıklığı yaşadığını belirten Kazancı, "Bir oyuncu Beşiktaşlı diye alınmadığı gibi bir şeyi kesinlikle düşünmüyoruz. Teknik bir açıklaması vardır. Orta sahaya alınan oyuncuların boylarının uzun olduğu ve bu yüzden tercih edildiği söylendi. Hava topu kazanma yüzdelerine bakıldığında Salih'in yüzdesinin daha yüksek olduğunu görüyoruz" dedi.

YUSUF DEMİR VE RACHİD GHEZZAL SÖZLERİ

Yusuf Demir'i transfer etmek istediklerini ancak yabancı sayıldığı için oyuncudan vazgeçtiklerini dile getiren Ceyhun Kazancı, Rachid Ghezzal'ın sakatlığında da son aşamaya gelindiğini ve oyuncunun gelecek hafta takımla çalışmalara başlayacağını söyledi.