Ve İrfan Can Kahveci transferi resmen bitti! 3 yıllık anlaşma tamam

İrfan Can Kahveci için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'deki performansıyla beğeni toplayan ve adı transferde birçok takımla gündeme gelen İrfan Can Kahveci için karar verildi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci için sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertliler, Avrupa'dan birçok talibi bulunan 28 yaşındaki milli oyuncu İrfan Can Kahveci'nin geleceği için kararını verdi.

İRFAN CAN KAHVECİ, TRANSFERİN GÖZDESİ OLMUŞTU

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de performansıyla en çok beğenilen isimlerden biri de İrfan Can Kahveci olmuştu. 28 yaşındaki oyuncu, skor katkısıyla dikkatleri üzerine çekmiş ve birçok kulübün radarına girmişti. Milli yıldızın adı özellikle İspanya La Liga takımlarıyla gündeme geliyordu.

KARAR VERİLDİ! TRANSFER BİTTİ...

Gelecek sezon hazırlıklarına Jose Mourinho yönetiminde başlayan Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci için karar verildi. Sarı-lacivertliler, yola devam etmek istediği milli oyuncu ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalamayı planlıyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

İrfan Can Kahveci, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 46 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 30'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 2860 dakika sahada kalan 28 yaşındaki milli oyuncu, 18 gol ve 12 asistle takımına katkıda bulundu.