Ve İrfan Can Kahveci ''Tamam'' dedi! Transfer sonunda resmen bitti...

İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe'de sıcak bir gelişme yaşandı. Bu sezon sarı-lacivertlilerde başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan milli yıldız İrfan Can Kahveci için karar verildi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'de bu sezon büyük beğeni toplayan isimlerden biri de İrfan Can Kahveci oldu. Sarı-lacivertliler, takımın vazgeçilmezi olan İrfan Can Kahveci'nin geleceği için flaş bir karar verdi.

İRFAN CAN KAHVECİ BU SEZON BAMBAŞKA

Bu sezon yapılan transferlerle şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci adeta bir yeni transfer etkisi yarattı. Başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan milli oyuncu, teknik direktör İsmail Kartal'ın da vazgeçilmezlerinden biri olmayı başardı.

KARAR VERİLDİ! TRANSFER BİTTİ...

Fenerbahçe'de yönetim İrfan Can Kahveci için kararını verdi. Sarı-lacivertli yönetim, başarılı milli oyuncunun sözleşmesini uzatmak ve yıllık ücretini yükseltmeyi planlıyor. 28 yaşındaki oyuncu da yeni sözleşme imzalamaya yeşil ışık yaktı.

BU SEZNONKİ PERFORMANSI

İrfan Can Kahveci, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 39 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 22'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2277 dakika sahada kalan 28 yaşındaki milli oyuncu, 14 gol ve 11 asistle takımına katkıda bulundu.