Ve İlkay Gündoğan'ı resmen duyurdular! Transfer Süper Lig devine hayırlı uğurlu olsun...

Kariyerini Barcelona'da sürdüren İlkay Gündoğan için çarpıcı bir transfer gelişmesi yaşandı. Katalan ekibinden ayrılması beklenen gurbetçi oyuncu, Süper Lig devine imza atmaya hazırlanıyor. İşte İlkay Gündoğan haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe ile muhteşem bir şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da önümüzdeki sezonun kadro planlaması şimdiden başladı. Orta saha için çalışmalarını sürdüren yönetim, Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı İlkay Gündoğan ile söz kesti.

İLKAY GÜNDOĞAN, ASLAN OLUYOR

7 sezonluk Manchester City macerasının ardından İspanyol devi Barcelona'ya transfer olan İlkay Gündoğan'ın macerası Katalan ekibinde kısa sürdü. Alman basınında yer alan habere göre; Barcelona'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan İlkay, Galatasaray ile prensip anlaşmasına vardı.

FUTBOLA GALATASARAY'DA VEDA ETMEK İSTİYOR

İlkay Gündoğan geçmişte sıkı bir Galatasaray taraftarı olduğunu dile getirmişti. Gurbetçi oyuncu için çıkan haberin detaylarında, İlkay'ın futbolu Galatasaray'da bırakmanın en büyük hayali olduğunun altı çizildi ve bizzat Barcelona yönetimi ile görüşüp ardından bonservisini eline aldıktan sonra Galatasaray'a imza atacağı kaydedildi.

BARCELONA RAKAMLARI

İlkay Gündoğan, Barcelona formasıyla tüm kulvarlarda 42 maça çıktı. 34 yaşındaki yıldız orta saha, bu karşılaşmalarda 5 gol ve 10 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr