Ve İlhan Palut hayırlı uğurlu olsun! İmzayı resmen atıyor

İlhan Palut, bu sezon Çaykur Rizespor'a oynattığı oyunla takdir toplamaya devam ediyor. Takımıyla Avrupa'da mücadele etmek için çaba gösteren deneyimli çalıştırıcı, gelecek yıl için sürpriz bir imza aşamasında. İşte İlhan Palut haberinin detayları…

www.aksam.com.tr

İlhan Palut, Konyaspor'dan ayrılmasının ardından 2023 Haziran ayında Süper Lig'in bir başka ekibi Çaykur Rizespor'a imza atmıştı. Karadeniz ekibinde genç bir takım oluşturan ve oynattığı oyunla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan deneyimli hoca, sezon sonunda yeni imzayı atmak için gün sayıyor.

İLHAN PALUT RİZESPOR İLE DEVAM EDECEK

İlhan Palut, Çaykur Rizespor ile yoluna devam etme kararı aldı. Mavi yeşilli kulüple Avrupa kupalarında boy gösterme mücadelesi veren 47 yaşındaki teknik adam, gelecek sezon da Karadeniz temsilcisinin başında olacak. Rizespor, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İlhan Palut ile yakın zamanda masaya oturacak.

SÜPER LİG'İN EN GOLCÜ TAKIMLARINDAN

Çaykur Rizespor, İlhan Palut yönetiminde golcü kimliğiyle dikkat çekiyor. Karadeniz ekibi, bu sezon 32. hafta itibarıyla Süper Lig'in en golcü altıncı takımı durumunda. 48 puan ile 4. sıradaki Beşiktaş'la Avrupa'ya katılma mücadelesi veren Rizespor, kalan 6 haftada maksimum puanı toplayıp ligi siyah beyazlıların önünde bitirmenin planlarını yapıyor.

SEZON KARNESİ

İlhan Palut, Çaykur Rizespor'un başında 34 maçta kulübede bulundu. 47 yaşındaki çalıştırıcının 15 galibiyet, 4 beraberlik ve 13 mağlubiyeti bulunuyor.

www.aksam.com.tr