Ve Hulk transferi bitti! Süper Lig'de işler kızışmaya başladı...

Adana Demirspor Brezilyalı golcü Hulk için kolları sıvadı. Ara transfer döneminin başlamasıyla transfer girişimlerine başlayan Adana ekibi yıldız ismi kadrosuna katmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Geçtiğimiz transfer sezonlarında birçok yıldız ismi kadrosuna katan Adana Demirspor şimdide gözünü Brezilyalı Hulk'a dikti. İşte detaylar…

www.aksam.com.tr

Süper Lig'in ilk yarısının tamamlanmasıyla birlikte Adana Demirspor heyeti transfer için gaza bastı. Birçok yıldız ismi listesine alan Mavi-lacivertli ekip Hulk için girişimlerini sıklaştırdı.

YENİ YILDIZ HULK

Yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettiren Adana temsilcisi, Balotelli ile yolların ayrılmasının ardından hücum hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Adana Demirspor, Brezilyalı Hulk ve takımı Atletico Mineiro ile yapılan görüşmelerde tüm koşullarda anlaşmaya vardı. Brezilya'nın yetiştirdiği nadide yeteneklerden biri olan Hulk'un önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

SİNAN ENGİN AÇIKLADI

Spor yorumcusu Sinan Engin, "Hulk, Adana Demirspor'da. Transfer bitti." ifadelerini kullandı. Bu açıklamanın ardından Adana Demirspor'dan herhangi bir yalanlama gelmedi.

İSTATİSTİK

Hulk, şu anda Brezilya Ligi ekiplerinden Atlético Mineiro'da top koşturuyor. 2021 yılında Atlético Mineiro'ya transfer olan Hulk, 114 maçta 65 gol, 17 asist yaparak inanılması zor bir istatistiğe imza attı. 36 yaşında olmasına rağmen üst düzey fiziğiyle hala dikkatleri üzerine çeken Hulk'un eski günlerden hiçbir şey kaybetmediği bu istatistiklerle görülüyor.

www.aksam.com.tr