Ve Hikmet Karaman geliyor! Süper Lig'de büyük sürpriz: Resmen duyurdular...

Hikmet Karaman, 63 yaşında Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. Türkiye'de birçok takımı çalıştıran ve son olarak Kayserispor'da görev alan Hikmet Karaman için flaş gelişmeyi duyurdular. İşte detaylar...

Süper Lig'de Hikmet Karaman sürprizi yaşanıyor. Kayserispor'un ardından 2022'nin yazından bu yana herhangi bir takımı çalıştırmayan başarılı teknik adam Hikmet Karaman, Konyaspor'un gündemine geldi.

HİKMET KARAMAN GERİ DÖNÜYOR

Türkiye'de birçok takımı çalıştıran Hikmet Karaman , son olarak görev aldığı Kayserispor'dan 2022'nin yazında ayrılmıştı. Adı birçok takımla gündeme gelen ancak sessizliğini koruyan tecrübeli çalıştırıcı, uzun süre sonra geri dönmeye hazırlanıyor.

SÜPER LİG'DE BÜYÜK SÜRPRİZ

Konya'nın Sesi Gazetesi'nden Halil Yılmazer'in haberine göre; Konyaspor, Aykut Kocaman, Rıza Çalımbay ve Ömer Erdoğan ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alamadı. Bu gelişmenin ardından yeşil-beyazlı takım gündemine Hikmet Karaman'ı aldı.

KARİYER ÖZETİ

Hikmet Karaman, daha önceden Kocaelispor, Zeytinburnuspor, Erzurumspor, Adanaspor, Çaykur Rizespor, MKE Ankaragücü, Malatyaspor, Ankaraspor, Antalyaspor, Manisaspor, Gaziantepspor, Bursaspor, Kayseri Erciyesspor, Alanyaspor, Yeni Malatyaspor ve son olarak da Kayserispor'u çalıştırdı.