Ve Heung-min Son transferi resmen bitti! Yılın hamlesi duyuruldu

Heung-min Son transferi resmen sona erdi. Premier Lig ekibi Tottenham'ın dünya yıldızı futbolcusu için yaşanan transfer gelişmesi resmen açıklandı. İşte Heung-min Son transferinin detayları...

Dünya futbolunda yaz transfer dönemi hareketliliği başladı. Kulüpler, kadrolarına katacakları yıldız futbolcular için girişimlerine start verdi. Gündeme gelen en flaş isimlerin başında ise Tottenham'ın Güney Koreli oyuncusu Heung-min Son olmuştu. 31 yaşındaki futbolcu için Süper Lig'den Fenerbahçe ve Suudi Arabistan'dan birden fazla kulüp harekete geçmişti. İngilizler, tecrübeli isim için yaşanan gelişmeyi duyurdu...

HEUNG-MIN SON TRANSFERİ BİTTİ!

Yaz transfer döneminde gündemin bir numaralı ismi olan Heung-min Son için karar resmen verildi. İngiliz basını, yaşanan gelişmeyi aktardı. İngiltere'den gelen bilgilere göre Tottenham, tecrübeli futbolcuyu takımda tutma kararı aldı. Yıldız oyuncunun, kariyerine Tottenham'da devam edeceği ve hatta futbolu burada bırakacağı ifade edildi. Bu gelişme sonrası Fenerbahçe ve Suudi kulüplerinin planlarının suya düştüğü ifade edildi.

JOSE MOURINHO FENERBAHÇE'YE ÇAĞIRMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde yine İngiliz basınında çıkan iddialara göre; Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Heung-min Son'u transferi için harekete geçmişti. Portekizli çalıştırıcının, 31 yaşındaki futbolcunun transferi için çeşitli bağlantılar kurduğu da ifade ediliyordu. Heung-min Son ve kulübü Tottenham tarafından alınan bu karar sonrası transferi rafa kalktığı ifade ediliyor.

Güncel piyasa değeri 45 milyon euro olan Güney Koreli golcü, 2015'ten bu yana Tottenham forması giyiyor. Son, bu sezon Premier Lig'de 17 gol ve 10 asistlik performansıyla takımının en etkili oyuncularının başına geliyor.

www.aksam.com.tr