Ve yeni adresini herkes merak ediyordu! Jose Mourinho resmen geri dönüyor

Roma'dan ayrılan Jose Mourinho'nun yeni takımı belli oldu. Deneyimli teknik direktör, geri dönmeye hazırlanıyor. İşte Jose Mourinho'nun yeni adresi...

Serie A'da Roma'yı çalıştıran Jose Mourinho için İtalya defteri kapandı. Tecrübeli teknik direktörün görevine son verildi. Jose Mourinho, bu fesih sonrası Roma'dan 3.5 milyon euro tazminat kazanacak. Öte yandan futbol dünyası ise onun yeni adresini merak ediyordu. Jose Mourinho'nun yeni durağı belli oldu.

JOSE MOURINHO GERİ DÖNÜYOR!

Bu ayrılık sonrası Jose Mourinho'nun Suudi Arabistan Pro Ligi ya da Premier Lig'de Newcastle United'ın başına geçebileceği gibi söylentiler vardı. Ancak bu söylentilerin hiçbirinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. İngilizler, Jose Mourinho'nun ülkesi Portekiz'e dönmek istediğini yazdı. Ancak bu kez Portekiz Milli Takımı'nın başına geçmek istiyor. Şuanda Roberto Martinez'in çalıştırdığı Portekiz Milli Takımı, EURO 2024'te boy gösterecek. Mourinho'nun boşta oluşu ve bu hedefi, Martinez'in koltuğunu tehlikeye attı.

Öte yandan Jose Mourinho'ya yakın kaynaklar ise onun Portekiz Milli Takımı'nın gidişatına göre hareket edeceğini ifade etti. Jose Mourinho bu doğrultuda sabırlı davranacak. 2024 Avrupa Şampiyonası'nda istenen sonuçlar alınamaması durumunda. Jose Mourinho için bir fırsat doğacağı düşünülüyor.

www.aksam.com.tr