Ve Henry Onyekuru geri dönüyor! Transferi resmen duyurdular: Hayırlı uğurlu olsun...

Henry Onyekuru için transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. Son olarak Adana Demirspor'da forma giyen ve geçtiğimiz yaz Al Fayha'ya giden yıldız oyuncu Henry Onyekuru'nun yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Geçtiğimiz yaz Adana Demirspor'dan Al Fayha'ya transfer olan Henry Onyekuru için flaş bir gelişme yaşandı. Daha önceden Olympiacos forması da giyen Henry Onyekuru'nun yeniden Yunanistan'a döneceği ileri sürüldü.

HENRY ONYEKURU, SUUDİ ARABİSTAN'A GİTMİŞTİ

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, 2022'nin yazında Olympiacos'tan Henry Onyekuru'yu kiralık olarak kadrosuna katmış 2023'ün yazında da 3.5 milyon euro bedelle bonservisini almıştı. Adana temsilcisi, aynı yaz 26 yaşındaki Nijeryalı yıldızı, Suudi Arabistan ekibi Al Fayha'ya 3.2 milyon euro bedelle sattı.

GERİ DÖNÜYOR

Bir dönem Olympiacos'un da formasını giyen Henry Onyekuru, Yunanistan'a dönüyor. Komşu ülkenin basınında yer alan habere göre; Teknik direktörlüğe Fatih Terim'i getiren Panathinaikos, Henry Onyekuru'ya talip oldu. Yunan ekibi, ocakta bu transferi bitirmek için kolları sıvadı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Henry Onyekuru, bu sezon Al Fayha formasıyla şu ana kadar 23 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 20'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1730 dakika sahada kalan 26 yaşındaki Nijeryalı sol kanat oyuncusu, 6 gol ve 3 asistle skora etki etti.