Ve hayırlı uğurlu olsun! Mert Hakan Yandaş resmen geri dönüyor...

Mert Hakan Yandaş için karar verildi. Fenerbahçe yönetimi ve teknik direktör İsmail Kartal ile görüşen tecrübeli oyuncunun geleceği belli oldu. İşte Mert Hakan Yandaş cephesinde yaşanan o transfer gelişmesi...

Mert Hakan Yandaş cephesinde önemli bir gelişme yaşandı. 29 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe'deki geleceğine ilişkin kararını verdi. Mert Hakan Yandaş, yönetim ve teknik direktör İsmail Kartal ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmenin ardından kararını resmen açıkladı.

MERT HAKAN YANDAŞ GERİ DÖNÜYOR!

2020 yazında Fenerbahçe'ye transfer olan Mert Hakan Yandaş, sön dönemde yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle istikrarsız bir performans çizdi. Deneyimli futbolcunun Fenebrahçe'deki geleceği de belli oldu. Teknik direktör İsmail Kartal, Mert Hakan Yandaş'ın Çaykur Rizespor maçındaki performansından bir hayli memnun kaldı. Deneyimli teknik adamın, Mert Hakan Yandaş ile yaptığı görüşmede ona daha fazla şans vereceği ve hatta istikrarlı bir performans sergilerse ilk 11'e bile dönebileceğini söyledi.

YÖNETİMLE GÖRÜŞTÜ

Öte yandan başkan Ali Koç ve kulüp yönetimiyle de bir görüşme gerçekleştiren Mert Hakan Yandaş, kariyerini Fenerbahçe'de noktalamak ve takımda kalmak istediğini iletti. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mert Hakan Yandaş için henüz resmi bir görüşme gerçekleşmedi. Ancak deneyimli futbolcunun sezon sonuna kadar hiçbir kulüple görüşmeme ve Fenerbahçe'nin kararını bekleyeceği öğrenildi.

Bu sezon Süper Lig'de 9 maçta toplam 225 dakika süre alan Mert Hakan Yandaş'ın 2 asistlik performansı bulunuyor.

www.aksam.com.tr