Ve hayırlı olsun! İrfan Can Kahveci'yi resmen duyurdular: Çılgın rakam...

İrfan Can Kahveci bu sezon Fenerbahçe'de başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan isimlerden biri oldu. Sarı-lacivertliler, milli yıldız İrfan Can Kahveci'nin geleceği için kararını verdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de başarılı performansıyla beğeni toplayan İrfan Can Kahveci için sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerde bu sezonun en flaş isimlerinden biri olan İrfan Can Kahveci için karar verildi.

FENERBAHÇE'DE İRFAN CAN KAHVECİ RÜZGARI

2020-21 sezonunun ara transfer döneminde Başakşehir'den transfer edilen İrfan Can Kahveci, istikrarsız performansıyla sık sık eleştirilerin hedefi olmuştu. Ancak bu sezona müthiş bir başlangıç yapan milli yıldız, başarılı performansıyla takımın vazgeçilmezlerinden biri oldu ve Cengiz Ünder ile forma rekabetine girdi.

KARAR VERİLDİ! TRANSFER BİTTİ...

Takvim'in haberine göre; İç transferde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci ile yeni sözleşme imzalayacak. Gelecek sezondan itibaren geçerli olacak olan sözleşmede milli yıldızın maaşı 15 milyon TL'den 50 milyon TL'ye çıkarılacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

İrfan Can Kahveci, bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 39 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 23'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2290 sahada kalan 28 yaşındaki milli oyuncu, 14 gol ve 11 asistle takımına katkıda bulundu.