Ve “hayal” denilen transfer gerçek oldu! Paulo Dybala'yı resmen duyurdular...

İtalya'da Roma forması giyen Paulo Dybala için sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Arjantinli futbolcu 12 yıldan sonra Çizme serüvenine son verecek. İşte Paulo Dybala haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Kariyerinde 12 senedir İtalyan takımlarında forma giyen Paulo Dybala, sezon sonunda Çizme'den ayrılmak için gün sayıyor. Roma formasıyla gösterdiği performansla dünya devlerinin yeniden radarına giren Dybala, La Liga'dan gelen teklife kayıtsız kalamadı.

PAULO DYBALA BARCELONA YOLUNDA

Katalan devi Barcelona, Paulo Dybala'yı kadrosuna katmak için harekete geçti. İngiliz basınında yer alan haberde; Chelsea'nin de kadrosuna katmak istediği 30 yaşındaki futbolcunun transferinde İspanyol ekibinin daha avantajlı olduğunu dile getirdi. Gelecek sezon ligi ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanacak bir kadro kurmak isteyen Katalanların yıldız oyuncuya yaz aylarında imza attırması bekleniyor.

SÖZLEŞMESİNDEKİ İLGİNÇ MADDE

İtalyan basınında yer alan bir başka haberde, Paulo Dybala'nın sözleşmesindeki ilginç bir detaya dikkat çekildi. Arjantinli forvetin 10 milyon euronun biraz üzerinde bir rakamla serbest kalma bedelinin bulunduğu belirtiliyor. Yıldız oyunculara çok yüksek bonservisler ödenen bu dönemde Dybala'nın kontratındaki madde Chelsea ve Barcelona'nın iştahını kabartıyor.

BU SEZON ESKİ GÜNLERİNİ YAKALADI

Paulo Dyblaa, bu sezon Roma formasıyla Juventus günlerini aratmayan bir performans ortaya koyuyor. 30 yaşındaki forvet, başkent ekibiyle çıktığı 31 maçta 14 gol ve 9 asistlik skor katkısı sergiledi.

www.aksam.com.tr