Ve Hakim Ziyech transferi bitti! Resmen duyurdular: Herkes bu haberi bekliyordu...

Galatasaray'da uzun süredir formasından uzak kalan Hakim Ziyech için dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılarda geleceği merak edilen Faslı oyuncu için nihai karar verildi. İşte Hakim Ziyech haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Süper Lig'de lider Galatasaray'da şampiyonluk hesapları yapılırken bir yandan da önümüzdeki sezonunun kadro planlaması için yoğun mesai harcanıyor. Sarı-kırmızılı ekipte geleceği en çok merak konusu olan isimlerden biri olan Hakim Ziyech için çarpıcı bir gelişme yaşandı.

HAKIM ZIYECH TRANSFERİNİ BİTİRDİLER

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve bu sezonda da şampiyonluk yarışı için ezeli rakibi Fenerbahçe ile kıyasıya bir yarış veren Galatasaray'da Hakim Ziyech'in geleceğini Ada basını açıkladı. İngiliz basınında yer alan habere göre; Galatasaray sezon sonunda Hakim Ziyech ile yollarını ayıracak ve bu transferin yönetim için tamamen bittiğini manşetlerine taşıdılar.

CHELSEA İLE GÖRÜŞECEK

Galatasaray'ın Premier Lig devi Chelsea'den kiraladığı Hakim Ziyech'in Londra ekibi ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Ada basınında yer alan habere göre; Hakim Ziyech, sezon sonunda Chelsea ile bir görüşme gerçekleştirecek.

GALATASARAY RAKAMLARI

Hakim Ziyech, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 14 maça çıktı. Faslı yıldız, bu karşılaşmalarda 4 gol ve 2 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr