Ve Hakan Çalhanoğlu'nu resmen duyurdular! İnanılmaz bonservis: Tarihe geçecek...

Çizme'de Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu için uzun süre konuşulacak bir transfer gelişmesi yaşandı. Milli oyuncu, rekor kırarak İtalya'dan ayrılmaya hazırlanıyor. İşte Hakan Çalhanoğlu haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

İtalya Ligi'nde Inter formasıyla başarıdan başarıya koşan Hakan Çalhanoğlu, transfer gündeminden bir türlü düşmüyor. Performansıyla taraftarın sevgilisi haline gelen milli oyuncu, bu kez taraftarları üzecek bir karar aldı. Hakan, Inter'den ayrılarak Ada'nın yolunu tutmaya hazırlanıyor.

HAKAN ÇALHANOĞLU, PREMIER LİG'E DOĞRU

Serie A'da dört sezon Milan forması giydikten sonra sözleşmesi biten Hakan Çalhanoğlu, ezeli rakip Inter'e imza atmıştı. Burada muhteşem bir performans sergileyen başarılı 10 numara takımdan ayrılıyor. İtalyan basınında yer alan habere göre; Hakan Çalhanoğlu, yaz transfer döneminde Premier Lig devi Chelsea'ye transfer olacak.

REKOR KIRACAK

Chelsea'nin Hakan için ödeyeceği bonservis ise dudak uçuklatacak cinsten. Milli oyuncu için çıkan haberin detaylarında, Londra ekibinin Inter'e 55 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. Eğer transfer bu rakamla gerçekleşirse Hakan Çalhanoğlu, bonservisine en yüksek bedel ödenen Türk oyunu olacak.

INTER RAKAMLARI

Hakan Çalhanoğlu, 3'üncü sezonunu geçirdiği Inter ile tüm kulvarlarda 129 maça çıktı. 30 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 23 gol ve 24 asist üretirken Serie A'da en çok gol atan Türk oyuncu olma rekorunu da kazandı.

www.aksam.com.tr