Ve Hakan Çalhanoğlu transferini resmen duyurdular! Dünya devinin yeni 10 numarası oldu...

İtalya'da Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Serie A'da fırtına gibi esen milli oyuncu, İngiltere Premier Lig'in dev ekibine transfer olmaya hazırlanıyor. İşte Hakan Çalhanoğlu haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

İtalya Serie A'da Inter formasıyla bu sezonda da adeta fırtına gibi esen Hakan Çalhanoğlu için transferde sıcak saatler yaşanıyor. Mavi-siyahlı ekipte sergilediği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen 29 yaşındaki oyuncu, Çizme ekibinden ayrılmaya hazırlanıyor. İngiliz basınında yer alan habere göre; Chelsea, Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna katmak için ciddi bir mesafe kat etti.

HAKAN ÇALHANOĞLU, PREMIER LİG YOLCUSU

Serie A lideri Inter'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu bu sezonda transferin gözde isimleri arasında yer alıyor. Sergilediği başarılı performansla sezona damgasını vuran milli oyuncu Inter ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. İngiliz basını, Londra ekibi Chelsea'nin Hakan Çalhanoğlu'nu en geç yaz transfer döneminde kadrosuna katacağını açıkladı.

LIVERPOOL'UN DA İLGİSİ OLDUĞU BELİRTİLDİ

Ada basınında yer alan haberin detaylarında; Liverpool'un da Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna katmaya düşündüğü yer aldı. Ancak, kırmızılıların bu transfer için henüz bir adım atmadığı kaydedildi.

SERIE A TARİHİNE GEÇMİŞTİ

Hakan Çalhanoğlu, bu sezon Frosinone'ye attığı golle Serie A'da en çok gol atan Türk oyuncu rekorunun yeni sahibi olmuştu. Hakan'dan önce bu rekor 36 gol ile Şükrü Gülesin'e aitti

INTER RAKAMLARI

Hakan Çalhanoğlu, Inter formasıyla 3 sezonda tüm kulvarlarda toplam 116 maça çıktı. Deneyimli orta saha, bu karşılaşmalarda 20 gol ve 24 asist üreterek skora etki etti.

www.aksam.com.tr