Ve Hakan Çalhanoğlu transferini duyurdular! 3 yıllık imza hayırlı olsun...

Hakan Çalhanoğlu'nun İtalya'daki geleceği belli oldu. Inter'de takımın vazgeçilmezi olan ve birçok Avrupa ekibinin takibinde olan milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu ile yeni sözleşme imzalanacak. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Inter'de geleceği merak konusu olan Hakan Çalhanoğlu için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İtalyan ekibi gelecek sezon sözleşmesinin son yılına girecek olan Hakan Çalhanoğlu ile yeni sözleşme konusunda büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

HAKAN ÇALHANOĞLU, AVRUPA EKİPLERİNİN TAKİBİNDEYDİ

2021'in yazında bedelsiz olarak transfer olduğu Inter'de takımın vazgeçilmezlerinden biri olmayı başaran Hakan Çalhanoğlu, birçok Avrupa ekibini de peşine takmayı başardı. Özellikle İngiltere Premier Lig, Almanya Bundesliga, İspanya La Liga ekipleri milli oyuncuyu yakından takip ediyor.

INTER ELİNİ ÇABUK TUTTU VE İŞİ BİTİRDİ

İtalya basınında yer alan habere göre; Inter, sözleşmesinin son senesine girecek olan Hakan Çalhanoğlu ile yeni sözleşme görüşmelerinde sona geldi. Milli oyuncuyla büyük ölçüde anlaşan İtalyan ekibi, 3 yıllık yeni sözleşme imzalayacak. Yıldız ismin yıllık ücretine de iyileştirme yapılacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Hakan Çalhanoğlu, bu sezon Inter formasıyla şu ana kadar 42 resmi maça çıktı ve bunların 34'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2951 dakika süre alan 29 yaşındaki milli oyuncu, 4 gol ve 7 asistle skora etki etti.