Ve Hakan Çalhanoğlu transferi resmen bitti! Bizzat kendisi açıkladı...

İtalya'da Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu'nun geleceği netleşti. Birçok dev kulüple adı anılan milli oyuncu, kararını resmen açıkladı. İşte Hakan Çalhanoğlu haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Serie A'da Inter forması altında göz dolduran Hakan Çalhanoğlu'nun geleceği merak konusuydu. Birçok dünya devinin markajında olan yıldız orta saha, geleceği hakkında verdiği kararla adeta herkesi ters köşe yapmayı başardı. Hakan, yaptığı açıklama ile kendi transferine son noktayı koydu.

HAKAN ÇALHANOĞLU TRANSFERİ BİTİRDİ

Çizme'nin dev ekibi Inter'de muazzam bir performans sergileyerek taraftarın sevgilisi haline gelen Hakan Çalhanoğlu'nun yaz transfer döneminde takımdan ayrılacağı iddia edilmişti. A Milli Takım'ın Macaristan'a 1-0 mağlup olduğu mücadelenin ardından Hakan kameraların karşısına geçmişti. Milli oyuncu, kesinlikle Inter'de kalacağını açıklayarak kendisi hakkında çıkan transfer haberlerini bitirdi.

LIVERPOOL İLE ANLAŞTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Hakan'ın adına daha önce pek çok transfer iddiası ortaya atılmıştı. Bu iddialardan en dikkat çekeni ise milli oyuncunun Premier Lig devi Liverpool ile prensip anlaşmasına vardığıydı. Hatta birçok kaynak Liverpool'un Hakan için 55 milyon euro ödeyeceğini açıklamıştı.

INTER RAKAMLARI

Hakan Çalhanoğlu, 3 sezondur formasını giydiği Inter ile tüm kulvarlarda 128 maça çıktı. 30 yaşındaki oyuncu, Milano ekibinde 23 gol ve 24 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr