Ve Hakan Çalhanoğlu transferi resmen bitti! Bizzat kendisi açıkladı...

Hakan Çalhanoğlu için transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. Adı Suudi Arabistan ekipleri ile gündeme gelen Interli milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, iddialar hakkında açıklama yaparak transfere noktayı koydu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan iddiaları ile gündeme gelen Hakan Çalhanoğlu, transfere noktayı koydu. Inter'de mutlu olduğunu belirten Hakan Çalhanoğlu, gelen teklifleri reddettiğini açıkladı.

HAKAN ÇALHANOĞLU İÇİN SUUDİ ARABİSTAN İDDİALARI VARDI

2021'in yazında Milan'dan ayrılarak Inter'e imza atan Hakan Çalhanoğlu, başarılı performansıyla İtalya'da sık sık adından söz ettirdi. Geçtiğimiz günlerde milli oyuncuya Suudi Arabistan'dan astronomik bir teklif geldi.

KENDİSİ AÇIKLADI! TRANSFER BİTTİ...

İtalya basınına açıklamalarda bulunan Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'dan teklif aldığını doğrularken, "Inter'i sevdiğim için Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri reddettim." diyerek transfere noktayı koydu.

"PARA HER ŞEY DEĞİLDİR"

Öte yandan milli yıldız para için Milan'dan ayrıldığı iddialarına ise "Herkes ekonomik bir sorun için ayrıldığımı düşünüyor ama para her zaman her şey değildir. Benim için en önemli şey kendimi önemli hissetmektir ve burada da öyle hissediyorum." ifadelerini kullandı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Hakan Çalhanoğlu, bu sezon Inter formasıyla şu ana kadar 22 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1783 dakika sahada kalan 29 yaşındaki milli oyuncu, 8 gol ve 3 asistle skora etki etti.