Ve Hakan Çalhanoğlu transferi resmen bitti! Bizzat kendisi açıkladı: Herkes ters köşe oldu...

Çizme'de Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu için transferde sıcak günler yaşanıyor. İsmi birçok kulüple anılan Hakan Çalhanoğlu geleceği hakkında sürpriz bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Serie A'da toplam 7'nci Inter'de ise 4'üncü sezonunu geçiren milli yıldız Hakan Çalhanoğlu'nun adı transfer gündeminden düşmüyor. Birçok dev kulüple adı anılan başarılı oyuncunun geleceği de uzun süredir merak ediliyordu. Lacivert-siyahlı ekipte taraftarın sevgilisi olan Hakan, Inter taraftarlarını sevindirecek bir açıklama yaptı.

HAKAN ÇALHANOĞLU, GALATASARAY TRANSFERİNİ BİTİRDİ

Milli takımın ve Inter'in tecrübeli oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, geleceği hakkında kararını verdi. Galatasaray'a transfer olacağı konuşulan yıldız oyuncu, bu transferi bitirdi. Hakan yaptığı açıklamada Galatasaray'da oynama hayali olmadığını ve tüm kariyerini Avrupa'da geçirmek istediğini söyleyerek bu transferi resmen bitirmiş oldu.

LIVERPOOL VE CHELSEA İLE ANILIYOR

Her fırsatta Inter'de mutlu olduğunu dile getiren Hakan Çalhanoğlu, birçok Avrupa devini de peşine takmış durumda. Milli orta saha ile son olarak Premier Lig'den Liverpool ve Chelsea'nin ilgilendiği iddia edilmişti. Hatta bazı kaynaklar, Inter'in Liverpool ile 55 milyon euro karşılığında prensip anlaşmasına vardığını manşetlerine taşımıştı.

SEZON RAKAMLARI

Hakan Çalhanoğlu, bu sezon Inter formasıyla tüm kulvarlarda 35 maça çıktı. 30 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 12 gol ve 3 asist ile skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr