Ve Hakan Çalhanoğlu transferi resmen bitirdi! Hayırlı uğurlu olsun...

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de gösterdiği performansla adından söz ettirmeye devam ederken, kulübe sürpriz bir yardımda bulundu. Milli futbolcu, yıldız gencin transferi için bizzat devreye girdi. Hakan Çalhanoğlu gelişmesinin detayları haberimizde...

Hakan Çalhanoğlu, üçüncü sezonunu geçirdiği Inter'de yine takımın kilit ismi konumunda bulunuyor. Başarılı futbolcu, saha içinde yaptıklarının yanı sıra saha dışında da Milano ekibi için elini taşın altına koydu. Inter, Hakan Çalhanoğlu'nun devreye girmesiyle Türk genç yıldızı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

HAKAN ÇALHANOĞLU, CAN UZUN TRANSFERİ İÇİN BİZZAT DEVREDE

Bu yıl Bundesliga 2'de giydiği Nürnberg formasıyla yakaladığı istatistiklerle Avrupa devlerini peşine takan Can Uzun, transfer döneminde birçok kulübün gözdesi haline gelmişti. Sezonu takımıyla bitirme kararı alan genç yıldızın yaz ayılarında hangi takıma gideceği merakla beklenirken, Inter'in milli orta sahası Hakan Çalhanoğlu, gurbetçi oyuncu için devreye girdi. İtalyan basını Çalhanoğlu'nun Can Uzun'u ikna etmek için görüşme gerçekleştirdiğini belirtti. 18 yaşındaki futbolcunun Inter forması giymeye sıcak baktığı iddia edildi.

GALATASARAY DA İSTİYORDU

Transfer döneminde adı birçok kulüple anılan Can Uzun için Galatasaray da devreye girmişti. Genç oyuncu, kariyerine Avrupa'da devam etmek istemesi nedeniyle bu teklifi geri çevirmişti. Hakan Çalhanoğlu'nun devreye girmesiyle oyuncunun Inter'e imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor.

CAN UZUN'UN SEZON PERFORMANSI

18 yaşındaki genç hücumcu bu sezon Nürnberg ile 20 maçta forma giyerken, bu karşılaşmalarda kaydettiği 13 gol ve 3 asist ile takımının skor yükünü çeken isim oldu.

www.aksam.com.tr