Ve Hakan Çalhanoğlu kariyer imzasını atıyor! Dünya devinden çılgın rakam: Resmen duyurdular

Hakan Çalhanoğlu, İngiltere Premier Lig devine kariyer imzasını atmaya hazırlanıyor. Inter'in 25 milyon sterlin istediği milli futbolcumuz için Liverpool devreye girdi. İşte Hakan Çalhanoğlu transferinin detayları...

aksam.com.tr

Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu ile dünya devi Liverpool ilgileniyor. Inter'in milli yıldızın pozisyonuna Henrikh Mkhitaryan'ı transfer etmesi sonrası Hakan Çalhanoğlu için Premier Lig devinden gelen teklif değerlendirmeye alındı. Milli yıldızın da İngiliz ekibinde forma giymeye sıcak baktığı belirtildi.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NA JURGEN KLOPP KANCASI

Aksam.com.tr'nin Calcio Mercato'dan aktardığı habere göre; İtalyan kulübü Hakan Çalhanoğlu için 25 milyon sterlin (30 milyon euro) bonservis bedeli belirledi. Premier Lig ekibi Liverpool'un da bu bedeli karşılayabileceği ifade edildi.

28 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon Inter'e Milan'dan bonservissiz transfer olmuştu.

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında; Jürgen Klopp'un Hakan Çalhanoğlu'nu dizinden sakatlanan ve Ekim ayına kadar forma giyemeyecek olan Oxlade-Chamberlain'in yerine takımda görmek istediği belirtildi.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN İTALYA KARNESİ

Hakan Çalhanoğlu, geçtiğimiz sezon Inter formasıyla 46 resmî maçın 42'sinde ilk 11'de yer aldı ve toplam 3357 dakika sahada kaldı. 28 yaşındaki milli yıldız bu karşılaşmalarda 8 gol ve 13 asistlik skor katkısı sağladı.

aksam.com.tr