Ve Hakan Çalhanoğlu imzayı resmen atıyor! 2027 yılına kadar...

2021 yılında Inter'e transfer olan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu takımında gösterdiği performans ile birçok kulübün transfer listesine girmeyi başardı. 29 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Hakan Çalhanoğlu kariyeri hakkında önemli bir karar verdi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Bu sezon takımı Inter ile Şampiyonlar Ligi finaline kadar yükselen ancak şampiyonluk ipini göğüsleyemeyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu geleceği hakkında kararını verdi. Serie A'da gösterdiği performansla birçok kulübün radarına girmeyi başaran yıldız oyuncu takımı Inter ile yeniden anlaşma imzalamaya hazırlanıyor.

HAKAN ÇALAHANOĞLU'NA YILLIK 6 MİLYON EURO MAAŞ

29 yaşındaki yetenekli orta saha oyuncusu Hakan Çalhanoğlu 2021 yılında Milan'dan Inter'e transfer oldu. Mavi-siyahlı ekipte gösterdiği performans ile hem teknik direktörün hem de yönetimin beğenisini kazanan başarılı futbolcu Inter ile 4 yıllık yeni anlaşmaya imza atmaya hazırlanıyor.

Inter ile her konuda anlaşma sağlayan Hakan Çalhanoğlu sözleşmesini 2027 yılına kadar uzatma kararı aldı. Ayrıca deneyimli oyuncu yıllık olarak 6 milyon euro'luk bir maaşa anlaşma sağladı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Inter forması ile 49 resmi maça çıkan Hakan Çalhanoğlu bunların 41'inde ilk 11'de sahaya çıktı. 3502 dakika sahada kalan oyuncu 4 gol, 8 asist ile skora katkı sağladı.

www.aksam.com.tr