Ve Hagi'yi resmen duyurdular! Yıllar sonra Türkiye'ye dönüyor: Büyük sürpriz...

Önümüzdeki sezon için transfer çalışmasına başlayan Galatasaray'da gündeme heyecanlandıran bir isim geldi. Sarı-kırmızılılar, kulübün efsane isimlerinden Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Türkiye'de dünyaya dünyaya gelen Ianis Hagi, babası Gheorghe Hagi tarafından ikna edildi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig lideri Galatasaray, şampiyonluk mücadelesine devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, bir yandan da önümüzdeki sezonun kadro planlamasını yapıyor. Galatasaray'da Mertens'in sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken yerine tanıdık bir isim geliyor. Rumen basını, Galatasaray'ın yeni transferini duyurdu.
IANIS HAGI BABASI GHEORGHE HAGI'NİN İZİNDEN GİDİYORGalatasaray'ın altın çağını yaşadığı 1996-2000 sezonlarında Galatasaray'ın en etkili ismi olan Gheorghe Hagi, oğlunu Galatasaray'a getiriyor. Rumen basınında yer alan habere göre; Galatasaray, bonservisi Glasgow Rangers'ın elinde bulunan ve bu sezonu kiralık olarak Alaves'te geçiren Ianis Hagi transferini bitirdi. 26 yaşındaki 10 numaranın yaz transfer dönemi başında Türkiye'ye geleceğinin altı çizildi.

BABASI BÜYÜK ROL OYNAMIŞ

Ianis Hagi'nin Galatasaray'a transferinde sarı-kırmızılıların efsane ismi Gheorghe Hagi'nin büyük payı olduğu haberin detaylarında yer aldı. Hagi'nin Ianis'e kesinlikle Galatasaray'a gitmesi gerektiğini tavsiye ettiği kaydedildi. Ianis, Türkiye'de dünyaya gelmiş ve bu transfer resmiyete kavuşursa yıllar sonra yeniden ülkemize gelmiş olacak.

IANIS HAGI KİMDİR?

1998 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Ianis, kariyeri boyunca Vitorul, Fiorentina, Genk, Glasgow Rangers ve Alaves formaları giydi. 26 yaşındaki orta saha, tüm kulvarlarda 253 maçta görev alırken 52 gol ve 43 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr