Ve geri dönüyor! Kim Min-Jae transferi tamam: Anlaşma resmen sağlandı

Kim Min-Jae için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Bayern Münih'ten ayrılığı gündemde olan ve transferde adı birçok takımla gündeme gelen Kim Min-Jae'nin yeni adresi sonunda belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Bayern Münih'te geleceği tartışma konusu olan Kim Min-Jae için sıcak bir gelişme yaşandı. Adı birçok takımla gündeme gelen ve yeni adresi merak konusu olan Kim Min-Jae'nin yeni takımını İtalyan basını yazdı.

KIM MIN-JAE, ALMANYA'DAN AYRILIYOR

Teknik direktör Thomas Tuchel ile yolları ayıran Bayern Münih'te Kim Min-Jae için de sıcak bir gelişme yaşandı. Alman devi 2023'ün yazında Napoli'den 50 milyon euro bonservisle kadrosuna kattığı ancak beklentileri karşılamayan ve sık sık eleştirilerin hedefi olan Güney Koreli stoper ile yolları ayırmayı düşünüyor.

GERİ DÖNÜYOR! İŞTE YENİ ADRESİ...

İtalya basınında yer alan habere göre; Serie A devi Napoli, eski oyuncusu Kim Min-Jae ile anlaşmaya vardı. İtalyan ekibi, Bayern Münih ile de el sıkışarak bu transferi kiralık olarak bitirmeyi planlıyor. Transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Kim Min-Jae, geçtiğimiz sezon Bayern Münih formasıyla 36 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 30'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 2763 dakika sahada kalan 27 yaşındaki Güney Koreli stoper oyuncusu, 1 gol ve 2 asistle skora etki etti.