Ve ''Geliyorum'' dedi! Takımın yeni orta sahası Ivan Rakitic: Transfer hayırlı olsun...

Ivan Rakitic için Sevilla'da yolun sonu gözüktü. İspanyol ekibinden ayrılmaya hazırlanan ve takım arkadaşlarıyla vedalaştığı aktarılan yıldız oyuncu Ivan Rakitic'in yeni takımını duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Sevilla'da Ivan Rakitic defteri kapanıyor. İspanyol ekibinden ayrılmaya hazırlanan ve adı birçok takıma gündeme gelen yıldız oyuncu Ivan Rakitic, Suudi Arabistan'a gidiyor. Hırvat yıldızın imzayı atacağı takım belli oldu.

IVAN RAKITIC, İSPANYA'DAN AYRILIYOR

2020'nin yazında Barcelona'dan 3.5 milyon euro bonservis bedeliyle Sevilla'ya transfer olan Ivan Rakitic, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. İspanya basınında yer alan habere göre; Hırvat oyuncu, takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

İspanyol basınına göre; Ivan Rakitic, Suudi Arabistan'a gidiyor. Al-Shabab ile prensipte anlaşmaya varan 35 yaşındaki Hırvat oyuncu, kulüplerin anlaşmaya varmasını bekliyor. Pazarlıkların sona ermesinin ardından yıldız oyuncunun yeni takımına imzayı atması bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Ivan Rakitic, bu sezon Sevilla formasıyla şu ana kadar 27 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 22'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2037 dakika sahada kalan 35 yaşındaki Hırvat orta saha oyuncusu, 2 gol ve 4 asistle skora etki etti.