Ve ''Geliyorum'' dedi! Salih Özcan transferi hayırlı uğurlu olsun: Resmen duyurdular...

Bundesliga'da Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Milli oyuncu, Süper Lig devine transfer olmaya hazırlanıyor. İşte Salih Özcan haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Almanya Bundesliga'da Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan bu sezonda performansıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Sarı-siyahlı forma altında sergilediği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Salih, Süper Lig'e gelmeye hazırlanıyor. Alman basınında yer alan habere göre; Galatasaray ve Salih Özcan prensip anlaşmasına vardı.

SALİH ÖZCAN, GALATASARAY İLE ANLAŞTI

Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan'ın ismi transferde sık sık gündeme geliyor. 2025-2026 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunan gurbetçi oyuncu sürpriz bir karar aldı. Alman basını, Salih Özcan'ın Galatasaray ile anlaşmaya vardığını manşetlerine taşıdı.

BORUSSIA DORTMUND 20 MİLYON EURO

Sarı-siyahlı kulüp yönetiminin, Salih Özcan için 20 milyon euro dolaylarında bir teklif beklediği biliniyor. Haberin detaylarında Galatasaray'ın önümüzdeki günlerde Dortmund'a resmi bir teklifte bulunacağı ve pazarlık masasına oturacağı belirtildi.

FENERBAHÇE İLE DE ADI GEÇMİŞTİ

Milli oyuncuyla bir diğer Süper Lig devi Fenerbahçe'nin de uzun süre ilgilendiği iddia edilmişti. Sarı-lacivertli kulübün maddi nedenlerden dolayı bu transferi rafa kaldırdığı belirtilmiş ve ara transfer dönemi için farklı alternatiflere yönelmişti.

DORTMUND RAKAMLARI

Salih Özcan, Borussia Dortmund formasıyla tüm kulvarlarda 52 maça çıktı ve 2 asist ile skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr