Ve Galatasaray'da ayrılık vakti: Resmen imzayı atıyor! Güle güle Victor Osimhen

Victor Osimhen cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. 2023-2024 yaz transfer döneminde futbol dünyasının önemli kulüpleri ile anılan Nijeryalı futbolcu, Süper Lig ekibi Galatasaray'a kiralık olarak imza atmıştı. Öte yandan 25 yaşındaki santrfor Galatasaray'a veda etmeye hazırlanıyor. Ayrıca yeni adresini Fransız basını duyurdu. Victor Osimhen transferinin detayları haberimizde…

Kariyerine Nijerya'da başlayan Victor Osimhen, başarılı performansı sonucunda futbol dünyasının önemli kulüplerini peşine taktı. 2023-2024 yaz transfer sezonunda Premier Lig'in güçlü takımlarından Chelsea ve Arsenal ile de anılan 25 yaşındaki santrfor, kiralık olarak Galatasaray'a transfer oldu.

Victor Osimhen'in Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'a transfer olması, taraftarlar arasında coşkuyla kutlandı. Bunun yanı sıra söz konusu transfer dünya basınının da manşetlerine yansıdı.

GALATASARAY'DA AYRILIK VAKTİ

Victor Osimhen, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyse de bonservisi İtalyan ekibi Napoli'de bulunuyor. 2023-2024 yaz transfer sezonunda; Arsenal, Chelsea, PSG ve Al Ahli dahil olmak üzere pek çok farklı takım ile anılan 25 yaşındaki Nijeryalı futbolcu, sarı-kırmızılı ekibe veda etmeye hazırlanıyor.

2024-2025 sezonuna Galatasaray'da başlayan Victor Osimhen, performansı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Fransız basınında çıkan iddiaya göre; PSG, ara transfer döneminde üst düzey yeni bir santrfor transfer etmek istiyor. Bu noktada Nijeryalı futbolcunun listenin başında yer aldığı öne sürüldü.

Victor Osimhen ve PSG cephesinde anlaşma sağlandığı takdirde, 25 yaşındaki santrforun Fransız kulübüne imza atması bekleniyor.

VİCTOR OSİMHEN GALATASARAY'DA NE YAPTI?

Victor Osimhen, Galatasaray ile şu ana kadar Avrupa Ligi'nde 1 ve Süper Lig'de 3 karşılaşmaya katıldı.

Avrupa Ligi maçında sahada 78 dakika süre alan Nijeryalı futbolcu, 2 asit yaptı. Bunun yanı sıra Süper Lig'de 225 dakika mücadele etti ve 2 gol, 2 asit ile Galatasaray'a katkı sağladı.

Victor Osimhen'in güncel piyasa değeri ise, 75 milyon euro.