Ve Fernando Muslera'yı resmen duyurdular! 1 yıllığına hayırlı uğurlu olsun...

Fernando Muslera için Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılar ile olan sözleşmesi bitecek olan tecrübeli yıldız kaleci Fernando Muslera, sonunda imzayı atıyor. İşte detaylar...

Galatasaray'da Fernando Muslera için sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılar, uzun yıllardır formasını giyen ve sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli kaleci Fernando Muslera için harekete geçti.

FERNANDO MUSLERA'NIN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

2011'in yazında Lazio'dan 6.75 milyon euro bonservisle transfer olduğu Galatasaray'da uzun yıllardır başarılı bir şekilde kaleyi koruyan Fernando Muslera, sarı-kırmızılılarda birçok başarıya imza attı ve şampiyonluklar yaşadı. Uruguaylı file bekçisinin Galatasaray ile olan sözleşmesi ise bu sezon sonu bitiyor.

TRANSFERİ DUYURDULAR

Galatasaray yönetimi sözleşmesi bitecek olan Fernando Muslera için harekete geçti. Sabah'ın haberine göre; Sarı-kırmızılılar, Uruguaylı filebekçisine 1 yıllık yeni sözleşme teklifinde bulunacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Fernando Muslera, bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 35 resmi maça çıktı ve 3120 dakika sahada kaldı. 37 yaşındaki Uruguaylı file bekçisi ligdeki karşılaşmaların ise 11'inde kalesini gole kapatmayı başardı.