Ve Fernando Muslera transferi resmen duyuruldu! Hayırlı uğurlu olsun...

Fernando Muslera'nın Galatasaray'daki geleceği belli oldu. Deneyimli file bekçisi cephesinde sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. İşte Fernando Muslera transferinde son durum...

Galatasaray'da Fernando Muslera için sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, tecrübeli kaleci Fernando Muslera için açıklama yaptı.

FERNANDO MUSLERA İÇİN YENİ SÖZLEŞME

2011'in yazında Lazio'dan 6.75 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olan ve uzun yıllardır kaleyi koruyan Fernando Muslera'nın bu sezon sonu sona erecek olan sözleşmesi için harekete geçildi. Sarı-kırmızılılar, Uruguaylı file bekçisi ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalamak için kolları sıvadı.

AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Fernando Muslera için açıklamada bulundu. Geçen senede Muslera ile görüştüklerini belirten Timur, "Bizim efsanemiz, çok önemli değer. O yüzden kaptanımızla görüşeceğiz. Devam etmek istiyorsa çözeriz." dedi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Fernando Muslera, bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 32 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmalarda toplam 2850 dakika sahada kaldı. Kalesini 13 maçta gole kapatmayı başaran 37 yaşındaki tecrübeli file bekçisi, 30 gole ise engel olamadı.