Ve Fernando Muslera transferi resmen bitti! Hayırlı uğurlu olsun...

Fernando Muslera için Galatasaray'da flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-kırmızılılar, bu sezon sonu sözleşmesi bitecek olan tecrübeli kaleci Fernando Muslera için kararını verdi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Galatasaray'da bu sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Fernando Muslera'nın geleceği belli oldu. Sarı-kırmızılı yönetim, takımın efsaneleri arasında adını yazdıran Fernando Muslera için kararını verdi.

FERNANDO MUSLERA, GALATASARAY'IN EFSANELERİNDEN OLDU

2011'in yazında Lazio'dan 6.75 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olan ve uzun yıllardır kaleyi koruyan Fernando Muslera, sarı-kırmızılıların efsaneleri arasına adını yazdırmayı başardı. Uruguaylı kaleci, kazanılan şampiyonluklarda performansıyla büyük rol üstlendi.

TRANSFER BİTTİ

Bu sezon Galatasaray ile olan sözleşmesi sona erecek olan Fernando Muslera için karar verildi. Tecrübeli file bekçisi ile yoluna devam etmek isteyen sarı-kırmızılılar devre arasında yeni sözleşme imzalamayı planlıyor. Uruguaylı kaleci de Galatasaray'da devam etmeye sıcak bakıyor.

KUPA ÜSTÜNE KUPA KAZANDI

Uzun süredir Galatasaray forması giyen Fernando Muslera, sarı-kırmızılılardaki serüveninde birçok kupa kazanma başarısı gösterdi. Muslera, Galatasaray ile 6 Süper Lig, 4 Türkiye Kupası ve 5 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.