Ve Fernando Muslera transferi resmen bitti! Bizzat kendisi açıkladı: Herkes ters köşe oldu...

Süper Lig lideri Galatasaray'ın kalesini koruyan Fernando Muslera için çarpıcı bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-kırmızılı ekipte sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Fernando Muslera, geleceği ile ilgili bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da tam 13'üncü sezonunu geçiren Fernando Muslera'nın Cimbom ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Geleceği merak edilen başarılı eldiven, transferi hakkında adeta herkesi ters köşeye yatırdı.

FERNANDO MUSLERA, "KALACAĞIM" DEDİ

Ezeli rakibi Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da bir yandan da iç transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılılarda geleceği en çok merak edilen ve ülkesine giderek futbolu orada bırakacağı yönünde sayısız haber çıkan Fernando Muslera kararını açıkladı. Nando, Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesi "Hocam beni istemeye devam ederse önümüzde birkaç yıl daha olacaktır." Sözlerini kullanarak takımda kalmak istediğini ve ülkesine döneceği yönündeki transfer iddialarını resmen bitirdi.

TAM 500 MAÇA ÇIKTI

Fernando Muslera, Galatasaray'ın Süper Lig'in 31'nci haftasında Hatayspor'u 1-0 mağlup ettiği mücadelede sarı-kırmızılı forma ile tam 500'üncü maçına çıkmıştı. Uruguaylı eldiveni mücadelenin ardından tebrik edenlerden biri de Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel olmuştu.

GALATASARAY RAKAMLARI

Fernando Muslera, 13 sezonluk Galatsaray kariyerinde tüm kulvarlarda 500 maça çıktı. 38 yaşındaki eldiven, bu mücadelelerde kalesinde 533 gol görürken tam 179 maçta kalesini gole kapamayı başardı. Muslera, sarı-kırmızılı forma ile 1 kez de gol sevinci yaşadı.

www.aksam.com.tr