Ve Fernando Muslera transferi bitti! Bizzat kendisi açıkladı...

2011 yılından beri Galatasaray forması giyen deneyimli file bekçisi Fernando Muslera için sıcak bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-kırmızılı kulüple sözleşmesinin son yılına giren 37 yaşındaki eldiven geleceği hakkında kararını verdi. İşte Fernando Muslera haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılı forma ile 13'üncü sezonunu geçiren takım kaptanı Fernando Muslera geleceği hakkında kararını verdi. Taraftarların sevgilisi olan Urugaylı eldiven transferine son noktayı yaptığı açıklamayla kendisi koydu.

FERNANDO MUSLERA'DAN GALATASARAY TARAFTARLARINA KÖTÜ HABER

Galatasaray'ın 37 yaşındaki file bekçisi Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonu sona eriyor. Yıllarca üst düzey şekilde sarı-kırmızılıların kalesini koruyan tecrübeli eldivenden sarı-kırmızılı taraftarlara kötü haber geldi. Manchester United maçı öncesi basın toplantısında kendisine yöneltilen sözleşme sorusuna cevap vermeyen ve bu konuya girmeyeceğini söyleyen Muslera transfere şimdilik noktayı koydu.

LORIK CANA VE BONSERVİS KARŞILIĞINDA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Fernando Muslera, 2011-12 sezonunun yaz transfer döneminde Lazio'dan Galatasaray'a transfer olmuştu. Sarı-kırmızılı ekip bu transfer için İtalyan kulübüne Arnavut oyuncu Lorik Cana'nın bonservisi vermiş ve olarak 6.75 milyon euro bedel ödemişti.

SÜPER LİG TARİHİNE GEÇTİ

Süper Lig'de 13'üncü sezonunu geçiren Fernando Muslera, tam 6 kez şampiyonluk sevinci yaşadı. Uruguaylı eldiven yaşadığı şampiyonluklarla Süper Lig'de en çok şampiyonluk kazanan yabancı oyuncu konumunda bulunuyor.

www.aksam.com.tr