Ve Fernando Muslera kararı resmen verildi! Galatasaray'da bir dönem sona eriyor...

Fernando Muslera için Galatasaray yönetimi kararını verdi. Sözleşmesinin sonuna gelen deneyimli kalecinin geleceği netlik kazandı. İşte Galatasaray'ın Fernando Muslera kararı...

FATİH BURAK YILDIRIM

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray'da gözler bir yandan da Fernando Muslera'ya çevrildi. 2011'den bu yana sarı kırmızılı takımın kalesini koruyan ve kaptanlığını yapan 37 yaşındaki file bekçisinin geleceği resmen belli oldu.

GALATASARAY'DAN FERNANDO MUSLERA KARARI!

Uruguaylı file bekçisinin Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda noktalanıyor. Galatasaray yönetimi, 37 yaşındaki file bekçisi için kararını verdi. Gelen bilgilere göre; yönetim, Fernando Muslera ile bir görüşme gerçekleştirdi ve sözleşmesini uzatma kararı aldı. Kulübün hedefi Fernando Muslera'nın sözleşmesini 1 yıl daha uzatmak ve gelecek yaz onun yerini alacak bir kaleci transferi yapmak.

YAZ TRANSFER DÖNEMİNDE KALEYE TAKVİYE YAPILACAK!

Galatasaray cephesi, Fernando Muslera ile sözleşme uzatsa da gelecek yaz bir kaleci transferi yapacak. Yeni kalecinin takıma adaptasyon süreciyle birlikte yavaş yavaş Muslera'nın yerini alması beklenecek.

Yaklaşık 13 yıldır formasını giydiği Galatasaray'ın efsanelerinden biri olmayı başaran Muslera, sarı kırmızılı takımla toplam 491 maça çıktı.

www.aksam.com.tr | Fatih Burak Yıldırım