Ve Fernando Muslera ''Buraya kadar'' dedi! Galatasaray'da bir devrin sonu...

Fernando Muslera için Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılarla olan sözleşmesi bitecek olan ve yeni teklif almayan yıldız kaleci Fernando Muslera, geleceği için kararını verdi. İşte detaylar...

Galatasaray'da Fernando Muslera hikayesi sona eriyor. Sezon sonu sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi bitecek olan tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera, yönetimden yeni teklif gelmemesi üzerine kararını verdi.

FERNANDO MUSLERA, GALATASARAY'IN EFSANESİ OLDU

2011'in yazında Lazio'dan 6.75 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olan ve uzun süredir sarı-kırmızılıların formasını giyen Fernando Muslera, efsaneler arasına adını yazdırdı. Tecrübeli kaleci bu süreçte Galatasaray ile 6 Süper Lig şampiyonluğu, 4 Türkiye Kupası şampiyonluğu ve 5 Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

BEKLEDİĞİ OLMAYINCA "BURAYA KADAR" DEDİ

Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Fernando Muslera için henüz somut bir adım atılmaması ve teklif yapılmaması tecrübeli kalecide hayal kırıklığına neden oldu. Fanatik'te yer alan habere göre; Uruguaylı kaleci, sözleşmesinin uzatılmaması üzerine ayrılmayı düşünmeye başladı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Fernando Muslera, bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 34 resmi maça çıktı ve toplam 3030 dakika sahada kaldı. Bu karşılaşmaların 13'ünde kalesini gole kapatan 37 yaşındaki kaleci, kalesinde 32 gole ise engel olamadı.