Ve Ferdi Kadıoğlu transferine “Tamam” dedi! Fenerbahçe'ye dudak uçuklatan rakam...

Ferdi Kadıoğlu transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Dev kulüpleri peşine takan başarılı sol bek için transfer kararı çıktı. İşte Ferdi Kadıoğlu transferinin detayları ve Fenerbahçe'nin istediği rakam...

Süper Lig'de şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, ara transferi hareketli geçirdi. Sarı lacivertliler Leonardo Bonucci ve Rade Krunic ile kadrosunu güçlendirdi. Kısa zaman içerisinde milli stoper Çağlar Söyüncü'nün de resmi imzayı atması bekleniyor. Öte yandan takımın en önemli oyuncularından biri olan Ferdi Kadıoğlu cephesinde de önemli bir gelişme yaşandı.

FERDİ KADIOĞLU İÇİN DEVREYE GİRDİLER

24 yaşındaki futbolcu, performansıyla birçok dev kulübü peşine takmıştı. Ferdi Kadıoğlu'nu uzun süredir takip eden Arsenal cephesi ise transfer kararını verdi. Londra ekibinde Mikel Arteta yönetimindeki teknik heyet, yıldız futbolcunun performansını beğendi ve bu transfere "Evet" dedi. Arsenal, ara transfer dönemi sona ermeden Fenerbahçe'nin kapısını resmi olarak çalacak.

Ayrıca Ajax'ın da Ferdi Kadıoğlu transferi için masaya oturan bir başka kulüp olması bekleniyor.

Ve beklenen transfer gerçekleşti! Resmen imzayı attı...

FENERBAHÇE KARARINI VERDİ!

Sarı lacivertliler, şampiyonluk yolunda büyük önem arz eden futbolcusunu devre arasında bırakmak istemiyor. Sarı lacivertli yönetimin en büyük planı, sezonu mutlak şampiyonlukla tamamlamak. Bu sebeple Ferdi Kadıoğlu'nun gelecek yaz takımdan ayrılması planlanıyor. Öte yandan Fenerbahçe cephesi, Arsenal cephesinden gelecek olan bir resmi teklifte kapıyı 30 milyon eurodan açacak.

2018'de NEC Nijmegen'den 1.4 milyon euro bonservisle transfer olan Ferdi, piyasa değerini 20 milyon euroya kadar yükseltti.

www.aksam.com.tr