Ve Ferdi Kadıoğlu transferi resmen bitti! Beklenen haber sonunda duyuruldu...

Fenerbahçe'de sürpriz Ferdi Kadıoğlu gelişmesi yaşanıyor. Avrupa devlerinin radarında olan yıldız futbolcunun geleceği belli oldu. İşte Ferdi Kadıoğlu haberinin detaylar...

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe ile son sezonlarda gösterdiği üst düzey futbolunun yanına EURO 2024'te milli takım ile gerçekleştirdiği başarılı performansına da ekleyince bonservisine büyük bir değer kattı. Fenerbahçe'nin kadrodaki en önemli isimlerinden olan yıldız futbolcu için kesin karar verildi. İşte detaylar...

FERDİ KADIOĞLU YUVADA KALIYOR

Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho'nun isteği doğrultusunda kadro yapılanmasını sürdürüyor. Portekizli hocanın kalmasını istediği bir numaralı isim ise takımın istikrar abidesi Ferdi Kadıoğlu oldu. Sarı lacivertliler, Avrupa Şampiyonası sonrası piyasasını oldukça arttıran milli yıldıza gelen birçok teklif olsa da oyuncuyu bu sezon hiçbir şekilde elden çıkarmayı düşünmüyor. Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun transfer konusu resmen son buldu.

35 MİLYON EURO YETERLİ OLMAYACAK

İngiliz basını, Premier Lig devlerinin gözdesi olan Ferdi Kadıoğlu için ilginç bir haberi manşetine taşıdı. Haberde; 24 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ve Türkiye formasıyla üst düzey maçlar çıkardığını ve artık 35 milyon euro gibi bedellerin sarı lacivertlileri ikna etmek için yeterli olmayacağını aktardı.

Brighton, Arsenal ve Manchester United'ın Kadıoğlu'na yoğun bir ilgisi olduğu bilinirken, Brighton'un milli futbolcu için 33 milyon euro önerdiği ancak teklifin kabul edilmediği de haberin detayları arasında yer aldı.

SÜPER LİG'İN EN PAHALISI

Ferdi Kadıoğlu, 30 milyon euro piyasa değeriyle Süper Lig'in en pahalı futbolcusu konumunda bulunuyor.

www.aksam.com.tr