Ve Ferdi Kadıoğlu transferi bitti! Karar resmen verildi...

Sarı lacivertli ekipte Ferdi Kadıoğlu konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Alman kulübü, genç yıldızın transferini bitirdi. İşte Ferdi Kadıoğlu haberinin detayları...

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine takan Ferdi Kadıoğlu için yeni gelişmeler yaşanıyor. Birçok kulübün takibinde olan genç oyuncu için Almanya'nın iki büyük kulübü Borussia Dortmund ve Bayern Münih devredeydi. Borussia Dortmund cephesi, iddialara son noktayı koydu.

BORUSSIA DORTMUND, FERDİ KADOĞLU TRANSFERİNDEN VAZGEÇTİ

Alman basınında çıkan haberde, bütçesi sınırlı olan Borussia Dortmund'un Ferdi Kadıoğlu'nun bonservisini karşılamayacağını belirtti. Oyuncunun 30 milyon euro bedeli bulan maliyeti sebebiyle, Dortmund'un transferden vazgeçmek zorunda kaldığına değinildi. 5-6 milyon euro bütçesi bulunan Alman kulübünün, satış yapmadan kadrosuna takviye yapmasına imkansız gözüyle bakılıyor.

BAYERN MÜNİH BİR ADIM ÖNE ÇIKTI

Öte yandan milli futbolcuyu ısrarla isteyen bir diğer Alman devi Bayern Münih, transferde bir adım öne çıkmış durumda. Alphonso Davies'in sezon sonu Real Madrid'e gitme ihtimalini düşünen Münih yönetimi, hem sağ hem sol bek oynayabilen Ferdi Kadıoğlu'nun transferini bitirmek için girişimlerini hızlandıracak.

SEZON SONU BEKLENECEK

Süper Lig'de lider durumda bulunan ve Konferans Ligi'nde son 16 takım arasına adını yazdıran Fenerbahçe, oyuncuya devre arasında gelen teklifleri kabul etmeyecek. Takımın en önemli futbolcularından olan Ferdi Kadıoğlu'nun, sezon sonu beklenen şampiyonluğun yaşanılması halinde ayrılmasına izin verilecek.

FENERBAHÇE PERFORMANSI

Sarıl lacivertli formayla 170 maça çıkan milli futbolcu, skora 16 gol ve 20 asist ile katkıda bulunmayı başardı.

www.aksam.com.tr