Ve Fenerbahçe'de ayrılık resmen duyuruldu! Güle Güle Edin Dzeko...

Edin Dzeko, Fenerbahçe serüvenine veda etmeye hazırlanıyor. Bosnalı yıldız, kariyerinin son imzasını Suudi ekibine atacak. Edin Dzeko gelişmesinin detayları haberimizde...

www.aksam.com.tr

Edin Dzeko, yaz transfer döneminde Serie A devi Inter'den ayrılarak Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu. Sarı lacivertlilerin ikinci tamamladığı Süper Lig sezonunda attığı gollerle takımın başarılı isimlerinden olan Bosnalı oyuncu için yeni bir gelişme yaşandı. Dzeko, kariyerine Suudi Arabistan'da devam edecek.

EDIN DZEKO AL HILAL YOLCUSU

Jorge Jesus yönetimindeki Al Hilal, Edin Dzeko'yu renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Suudi basını, santrforda alternatif arayışında olan Al Hilal'in Bosnalı yıldızı hedeflediğini ve transferin gelecek günlerde netlik kazanacağını aktardı. Dzeko'nun da önerilecek yüksek maaş sebebiyle Suudi ekibine imza atmaya sıcak bakabileceği ifade edildi.

KARARI MOURINHO VERECEK

Fenerbahçe yönetimi, Edin Dzeko'nun takımdan ayrılması ile ilgili kararı teknik direktör Jose Mourinho'ya bırakacak. Portekizli çalıştırıcının vereceği rapor doğrultusunda 38 yaşındaki golcüyle alakalı kesin karar verilecek.

BU SEZON 35 GOLE KATKI

Edin Dzeko bu sezon Fenerbahçe formasını 46 maçta sırtına geçirdi. Tecrübeli santrfor süre aldığı karşılaşmalarda 25 gol ve 10 asistlik skor katkısı üretmeyi başardı.

www.aksam.com.tr