Ve Ezgjan Alioski gidiyor yerine flaş isim geliyor! Taraftarları coşturacak Brezilyalı yolda

Fenerbahçe, sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Ezgjan Alioski ile yollarını ayırıyor. Savunmanın solu için başlayan arayışlarda gündeme Brezilyalı sürpriz bir isim geldi. Sarı-lacivertliler, sezon başında transfer listesine aldığı tecrübeli oyuncu için yeniden girişimlerde bulunmaya hazırlanıyor. Ayrıca Jorge Jesus, Ezgjan Alioski'nin performansını beğenmediği için gidiş biletini kestiği öğrenildi.

www.aksam.com.tr

Spor Toto Süper Lig'de yoluna tam gaz devam eden Fenerbahçe transfer için kollarını sıvadı. Sarı-lacivertlilerde Teknik Direktör Jorge Jesus, performansından memnun olmadığı öğrenilen Makedon futbolcu Ezgjan Alioski ile yolların ayrılacağı iddia edildi.

EZGJAN ALİOSKİ'NİN YERİNE BREZİLYALI İSİM

Fenerbahçe'de Ezgjan Alioski'yi kadrosunda düşünmeyen yetenekli çalıştırıcı onun yerine Brezilya'dan tanıdığı bir ismi kadrosunda görmek istedi. Gündeme gelen isim Felipe Jonatan oldu.

JORGE JESUS, SEZON BAŞINDA DA İSTEMİŞTİ

Deneyimli oyuncu sezon başında da Fenerbahçe'nin ilgilendiği oyuncular arasındaydı. Fakat Brezilya'da sezon devam ettiği için Santos, teklifi elinin tersiyle itmişti. Şimdide sezon ortasında Felipe Jonatan için de gelecek tekliflerin değerlendirileceği belirtildi. Fenerbahçe'nin, 24 yaşındaki futbolcunun mali şartlarını öğrenmek için Santos ile temasa geçeceği öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 2.5 milyon euro olarak gösterilen Felipe Jonatan'ın Santos ile sözleşmesi 2025'e kadar devam ediyor.

İSTATİSTİK

Bu sezon toplam 36 maça çıkan Brezilyalı oyuncu toplam 2,695 dakika süre alırken sadece 2 asist yapabildi.

www.aksam.com.tr