Ve Enner Valencia geri dönüyor! Resmen duyurdular...

Enner Valencia, Internacional'de adından söz ettirmeye devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. Ağrıları nedeniyle son antrenmana çıkamayan Enner Valencia'dan iyi haber geldi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Brezilya'da Enner Valencia rüzgarı esmeye devam ediyor. Internacional'de ağrıları nedeniyle son antrenmanda yer almayan Ekvadorlu yıldız golcü Enner Valencia'nın son durumu belli oldu.

ENNER VALENCIA, BREZİLYA'DA RÜZGAR GİBİ ESİYOR

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Brezilya ekiplerinden Internacional'e imza atan Enner Valencia, bıraktığı yerden devam ediyor. Başarılı performansıyla adından söz ettiren Ekvadorlu golcü, taraftarların sevgilisi haline geldi.

SAKATLIĞIYLA KORKUTTU! GERİ DÖNÜYOR...

Ligde oynanan Palmeiras maçında sakatlanarak oyundan ayrılan ve antrenmana ağrıları nedeniyle katılamayan Enner Valencia'dan müjdeli haber geldi. Brezilya basınında yer alan habere göre; Durumu iyi olan Ekvadorlu golcü, Bragantino'ya karşı oynanacak karşılaşmada süre verilmesi dahilinde sahada yer alabilecek. Ancak teknik direktör Eduardo Coudet'in tedbir olarak yıldız golcüyü kulübede tutma ihtimali de bulunuyor.

ŞU ANA KADARKİ PERFORMANSI

Enner Valencia, bu sezon Internacional formasıyla şu ana kadar 24 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 20'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1715 dakika sahada kalan 34 yaşındaki golcü, 10 gol ve 2 asistle skora etki etti.