Ve Emre Mor “Bırakın artık gideyim” dedi! Beklenen ayrılık gerçekleşiyor...

Fenerbahçe forması giyen Emre Mor için transferde dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan milli oyuncu, yönetimle bir görüşme gerçekleştirdi. İşte Emre Mor haberinin detayları...

Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan ancak forma şansı bulmakta zorlanan Emre Mor, takımdan ayrılmak istiyor. Yaşadığı sakatlıklar ve takımın yıldız transferlerinden dolayı adeta formayı unutan 27 yaşındaki oyuncu için flaş bir gelişme yaşandı. Birçok Süper Lig ekibinin gündeminde olan milli oyuncu, gemileri yaktı.

EMRE MOR GEMİLERİ YAKTI

Trendyol Süper Lig ekiplerinden geçtiğimiz sezon başında 2 milyon euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olan Emre Mor, sarı-lacivertlilerde istediğini bulamadı. Özellikle bu sezon forma şansı bulmakta daha da zorlanan orta saha oyuncusu takımdan ayrılmak istiyor. Fanatik'te yer alan habere göre Emre Mor, sarı-lacivertli kulüp yönetimiyle yaptığı görüşmede Başakşehir veya Antalyaspor'un teklifini kabul etmelerini ve takımdan ayrılmak istediğini dile getirdi.

MENAJERİ GÖRÜŞMEK İÇİN İSTANBUL'A GELMİŞTİ

Milli oyuncunun menajeri Nima Modyr, geçtiğimiz günlerde sarı-lacivertli yönetim ile görüşmek için İstanbul'a gelmişti. İki taraf arasında görüşme gerçekleştirilmiş ve görüşme sonunda Emre Mor'a yönetim tarafından kolaylık sağlanması yönünde kararın çıktığı iddia edilmişti.

SEZON RAKAMLARI

Emre Mor, bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 7 maça çıkarken sadece 144 dakika süre bulabildi. 27 yaşındaki oyuncu, bu sürede 2 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.