Ve Emre Mor 2 yıllığına hayırlı uğurlu olsun! Sezonun ilk transferi resmen duyuruldu...

İki sezondur forma giydiği Fenerbahçe'de son dönemini kiralık olarak Fatih Karagümrük'te geçiren Emre Mor, kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. 26 yaşındaki futbolcunun yeni adresi belli oldu. İşte Emre Mor gelişmesinin detayları...

www.aksam.com.tr

Emre Mor, 2022 yazında transfer olduğu Fenerbahçe'de başarılı maçlar çıkarsa da kadroda kalıcı olarak tutunamamıştı. Sözleşmesi gelecek yılın sonunda sona erecek olan 26 yaşındaki kanat oyuncusu için Süper Lig'in çiçeği burnunda ekibi devreye girdi.

EMRE MOR EYÜPSPOR YOLUNDA

Trendyol 1. Lig'i lider tamamlayarak Süper Lig'e yükselen Eyüpspor, Emre Mor'u kadrosuna katmak istiyor. Ligde kalıcı olmak için iddialı bir takım kurmak isteyen eflatun sarılılar, milli oyuncuya sağ kanadını emanet etmeyi planlıyor. Teknik direktör Arda Turan, bireysel yeteneklerini çok beğendiği başarılı futbolcuyu takımda görmek istiyor. İstanbul ekibi, oyuncuyu bonservisiyle birlikte 2 yıllığına renklerine bağlamaya hazırlanıyor.

MOU'YA KENDİSİNİ KANITLAMAK İSTİYOR

Fenerbahçe'de geçtiğimiz günlerde takımın başına getirilen Jose Mourinho'nun sezon öncesi yapacağı kampta alacağı kararlar merakla bekleniyor. Emre Mor ise Eyüpspor'dan gelen teklife cevap vermeden önce Portekizli efsane hocaya kendisini kanıtlamak için mücadele etmek istiyor.

FENERBAHÇE FORMASIYLA 49 MAÇ

Emre Mor, Fenerbahçe formasıyla 49 karşılaşmada görev aldı. Milli futbolcu bu maçlarda 6 gol ve 5 asist ile takımına skor katkısı sağladı.

www.aksam.com.tr