Ve Emre Can'ı resmen duyurdular! Transfer Süper Lig devine hayırlı uğurlu olsun...

Alman ekibi Borussia Dortmund'da forma giyen Emre Can için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Gurbetçi oyuncu, Türkiye'ye gelmeye hazırlanıyor. İşte Emre Can haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Bundesliga'da Borussia Dortmund forması altında 5'nci sezonunu geçiren Emre Can'ın bu sezonki performansı adeta geçmişi aratıyor. Lige çoktan avlu atan Dortmund'un önümüzdeki sezon için şimdiden kadro planlamasına giriştiği öğrenildi. Sarı-siyahlıların bu doğrultuda Emre Can ile yollarını ayırması beklenirken Alman basınında yer alan habere göre; Emre Can'ın önümüzdeki sezon Türkiye'de forma giyeceği iddia edildi.

EMRE CAN ADIM ADIM SÜPER LİG'E

Almanya'da Borussia Dortmund formasını terleten Emre Can için sıcak saatler yaşanıyor. Dortmund'da geleceği merak konusu olan oyuncu, önümüzdeki sezon Süper Lig'de forma giyebilir. Alman basınında yer alan haberin detaylarında, Galatasaray'ın Emre Can ve Dortmund yönetimi ile son derece olumlu bir görüşme gerçekleştirdiği kaydedildi.

GALATASARAY 8 MİLYON EURO ÖNERDİ

Alman basını, Galatasaray'ın Emre Can için 8 milyon euro bir bonservis bedeli önerdiğini manşetlerine taşıdı. Dortmund yönetiminin piyasa değeri 12 milyon euro olan oyuncu için bu teklife sıcak baktığını ancak bu bedelin iki taksitte ödenmesini istediği sarı-kırmızılıların ise 4 eşit taksitte ödemek istediği belirtildi. Tarafların ilerleyen günlerde bir kez daha bir araya gelmesi bekleniyor.

BORUSSIA DORTMUND RAKAMLARI

Emre Can, 5 sezonluk Dortmund kariyerinde tüm kulvarlarda 146 maça çıktı. 30 yaşındaki orta saha, bu karşılaşmalarda 13 gol ve 10 asist üretmeyi başardı.

www.aksam.com.tr