Ve Emre Akbaba transferini resmen duyurdular! Beklenen oldu: Geri dönüyor

Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'dan Adana Demirspor'a transfer olan Emre Akbaba için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Akdeniz ekibinde sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan milli oyuncu sürpriz bir karar aldı. İşte Emre Akbaba haberinin detayları...

Trendyol Süper Lig'de Adana Demirspor forması giyen ve performansıyla taraftarların sevgilisi haline gelen Emre Akbaba'nın geleceği uzun süredir merak konusuydu. Adana ekibi ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan yıldız orta saha oyuncusunun bir yıllık opsiyonu bulunuyor. Emre Akbaba, bu doğrultuda yönetimden bir ricada bulundu.

EMRE AKBABA, GALATASASARAY'A DÖNMEK İSTİYOR

Adana Demirspor'da 2'nci yılını geçiren Emre Akbaba, gelecek kararını verdi. Akdeniz ekibi ile 2+1 yıllık kontratının sonuna gelirken milli oyuncu geleceği için harekete geçti. Fotospor'da yer alan habere göre; Emre Akbaba, yönetimden opsiyon maddesini kullanmamaları yerinde bir ricada bulundu. Başarılı oyuncu, bu ricasının ardından Adana Demirspor için iç transferi de bitirmiş oldu.

ROTASYON OYUNCUSU OLMAYI KABUL ETTİ

Emre Akbaba için yapılan haberin detaylarında, milli oyuncunun, kariyerinin son döneminde Galatasaray'da oynayabilmek için rotasyon oyuncusu olmayı kabul ettiği bilgisine yer verildi. Emre Akbaba'nın Galatasaray'da futbolu bırakmak istediği biliniyordu

ADANA DEMİRSPOR RAKAMLARI

Emre Akbaba, Adana Demirspor forması ile tüm kulvarlarda 61 maça çıktı. 32 yaşındaki milli oyuncu, bu karşılaşmalarda 15 gol ve 5 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.