Ve Emre Akbaba resmen imzalıyor! Son maçta kadroda yoktu: İşte yeni adresi

Galatasaray'da Emre Akbaba'yla ilgili kesin karar verildi. Son hazırlık maçında kadroda yer almayan ancak kampın en iyi isimlerinden olan Emre Akbaba ile yeni sözleşme imzalanıyor. Detaylar haberimizde…

aksam.com.tr

Alanyaspor'dan Galatasaray'a dönen Emre Akbaba, Sarı-Kırmızılıların yeni sezon hazırlık kampındaki en dikkat çeken isimlerinden biriydi. Formu ve hırslı halleriyle dikkat çeken Emre Akbaba'yla ilgili nihai karar verildi.

EMRE AKBABA İÇİN KARAR VERİLDİ

Okan Buruk her ne kadar Emre Akbaba'nın bölgesine transfer istese de Galatasaray oyuncuyla yeni sözleşme yapmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar, kontratının son senesine giren Emre Akbaba ile 2022-23 sezonu öncesi yeni mukaveleye yapmayı planlıyor.

SON HAZIRLIK MAÇINDA KADROYA ALINMADI

Sturm Graz, Mol Vidi, Sigma Olomouc, Pardubice ve Kasımpaşa'yla oynanan hazırlık maçlarında forma giyen Emre Akbaba'nın son oynanan Salernitana müsabakasında kadroda yer almaması dikkat çekmişti. Konuyla ilgili Galatasaray'dan da bir açıklama gelmedi.

Bitti bu iş! Slaven Bilic'in prensi yeni sezonda İstanbul devinde forma giyecek...

EMRE AKBABA 37 MAÇIN 30'UNA İLK 11'DE BAŞLADI

Geride bıraktığımız sezonda Alanyaspor formasıyla 37 resmi maçın 30'una ilk 11'de çıkan ve takımın vazgeçilmezi olan Emre Akbaba 13 gol, 6 asistlik performans sergileyerek son derece başarılı bir sezon geçirmişti.