Sacha Boey gidiyor, 35 milyonluk yıldız geliyor! Yılın transferini resmen duyurdular

Sacha Boey, sonunda Avrupa'ya transfer olmaya hazırlanıyor. Premier Lig devi Arsenal, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Sacha Boey'i kadrosuna katmak için 35 milyon euroluk yıldızı kullanacak. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Premier Lig devi Arsenal, Sacha Boey için kolları sıvadı. Uzun süredir peşinde olduğu yıldız oyuncu Sacha Boey'i kadrosuna katmak isteyen İngiliz devinin transferi bitirmek için yaptığı plan belli oldu.

GALATASARAY'DA SACHA BOEY YOLCU

Galatasaray'daki başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan Sacha Boey, uzun süredir Avrupa ekiplerinin yakın takibindeydi. Transfer olmaya hazırlanan Boey, sarı-kırmızılılardan gelen yeni sözleşme teklifini de kabul etmedi. Fransız oyuncunun ocakta olmasa da sezon sonu ayrılığına kesin gözüyle bakılıyor.

TAKASI DUYURDULAR

İngiltere basınında yer alan habere göre; Arsenal, Sacha Boey'i kadrosuna katmak için planını yaptı. Ada ekibi, Fransız sağ beki kadrosuna katmak için Galatasaray'ın istediği Thomas Partey'i takas olarak kullanacak. 30 yaşındaki yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri 35 milyon euro.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Sacha Boey, bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 26 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların hepsinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2340 dakika sahada kalan 23 yaşındaki sağ bek, 2 golle skora etki etti.