Ve elveda Barış Alper Yılmaz! Kulüp yetkilileri İstanbul'a geldi...

Galatasaray'ın yıldız oyuncu Barış Alper Yılmaz için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. İngiltere'de milli futbolcu için yarış başladı, flaş bir ekibin yetkilileri İstanbul'a geldi. İşte Barış Alper Yılmaz haberinin detayları...

Galatasaray'da forma giyen Barış Alper Yılmaz, takıma veda etmeye hazırlanıyor. İngiltere basını, milli futbolcu çarpıcı transfer gelişmesini duyurdu.

BARIŞ ALPER YILMAZ DERBİDE İZLENDİ

Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest, Barış Alper Yılmaz'ı yakın takibe aldı. Ada temsilcisi, Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği derbide milli futbolcuyu gözlemledi. Öte yandan kırmızı beyazlıların sezon ortasına kadar genç yıldızı izleyeceği aktarıldı.

ADA'DA DEV YARIŞ!

Ada ekiplerinden Tottenham ve Brighton'ın da Barış Alper Yılmaz'a ilgisinin bulunduğu aktarıldı. Ferdi Kadıoğlu'nun da transfer olduğu Brighton'ın geçtiğimiz sezon Cimbom'un kapısını 20 milyonluk teklifle çaldığı belirtildi. Öte yandan sarı kırmızılı yetkililerin, 24 yaşındaki oyuncu için kapıyı 30 milyon eurodan açtığı öne sürüldü.

SEZON KARNESİ

Bu sezon sarı kırmızılı formayla 9 maçta süre alan Barış Alper Yılmaz, 4 gol 1 asistlik katkı sağladı. Genç futbolcunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor.

www.aksam.com.tr