Ve elveda Barış Alper Yılmaz! Galatasaray'a dev bonservis...

Barış Alper Yılmaz transferi resmen duyuruldu. Milli futbolcu, sarı kırmızılılardan rekor bonservisle ayrılacak. İşte Barış Alper Yılmaz'ın yeni durağı...

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray'da sezonun dikkat çeken isimlerinden birisi de Barış Alper Yılmaz olmuştu. Sarı kırmızılı kulüpte büyük bir çıkış yakalayarak A Milli Takım'a kadar yükselen 23 yaşındaki futbolcunun Türkiye macerası sona erdi. Galatasaray cephesi ise yıldız futbolcunun bonservisini belirledi. İşte detaylar...

ELVEDA BARIŞ ALPER YILMAZ

Galatasaray'da gelişimini sürdüren ve teknik direktör Okan Buruk'un vazgeçilmezlerinden biri haline gelen Barış Alper Yılmaz için 4 kulüp resmen harekete geçti. Gelen bilgilere göre Almanya'dan Eintracht Frankfurt ve bu sezonun şampiyonu Bayer Leverkusen, oyuncuyu yakın takibe aldı. İtalya'dan Lazio da milli futbolcu için harekete geçen bir başka ekip.

Ancak Serie A devi Juventus, bu transferi tamamlamak adına en ciddi aday durumunda.

GALATASARAY'A DEV BONSERVİS

Sarı kırmızılı kulüp, 23 yaşındaki futbolcunun bonservisini belirledi. Gelen bilgilere göre; Galatasaray, Barış Alper Yılmaz transferinden 20 milyon euro bonservis geliri elde edecek. Yıldız futbolcunun transferinin kısa zaman içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Galatasaray formasıyla bugüne kadar 101 maça çıkan Barış Alper Yılmaz, 8 gol ve 11 asist üretti. Milli futbolcunun güncel piyasa değeri ise 13 milyon euro olarak belirtiliyor.

www.aksam.com.tr